Leveringmethode

Levering: NVT

Contact

Kappersopleiding, Selfline
2533 SG
Aagje Dekenlaan
Den Haag
Nederland
Verstuur een email

Informatie

Cursus Opsteken en Vlechten in heel Nederland door Selfline

Eind februari start Selfline op diverse locaties in Nederland de cursus opsteken en vlechten. Voor o.a. bruidskapsels of moderne meidenkapsels is het leuk om het haar op te steken, te vlechten, te twisten en/of te knopen. Deze technieken leer je in de praktijkgerichte cursus opsteken en vlechten. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is vijf avonden van 2,5 uur, van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Wil je een kappersopleiding bij Selfline volgen met als doel je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren? Dan kan je gebruik maken van het STAP-budget.

Selfline geeft ook de volgende kapperscursussen:

Cursus Haarstyling
In de cursus haarstyling leer je de technieken om het haar in het gewenste model te stylen. Aan bod komt het volume maken met shapers, permanent, watergolf, föhntechnieken en het werken met een styltang. De cursus start in januari en bestaat uit 5 lesavonden van 2,5 uur. Er is geen voorkennis vereist.

Prijs

179.00 €
  • Voorkom oplichting door lokaal handelen of het betalen met PayPal
  • Nooit betalen met Western Union, Moneygram of andere anonieme betalingsdiensten
  • Niet kopen of buiten verkopen van uw land. Heeft kassierscontroles van buiten uw land niet accepteren
  • Deze site is nooit betrokken bij een transactie, en niet omgaan met betalingen, verzending, garantie transacties, om te voorzien escrow diensten, of aanbod "koper bescherming" of "verkoper certificering"

Laatst toegevoegde advertenties